Θέλεις να χάσεις βάρος μέχρι το καλοκαίρι και επιστρατεύεις διατροφολόγους και γυμναστές, ενώ έχεις γεμίσει το σπίτι με τσία και fitness περιοδικά; Ίσως και να το παρακάνεις. Η 37χρονη Μάντι, που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία κατάφερε να χάσει 68 κιλά μέσα σε 2 χρόνια κάνοντας τα πλέον ελάχιστα.

mandie2

«Είμαι η ίδια γυναίκα, αλλά με διαφορετική στάση ζωής», γράφει στη λεζάντα μίας εκ των πρώτων φωτογραφιών με στενά ρούχα που τόλμησε να αναρτήσει στο Instagram η Μάντι, αφότου από 170 κιλά κατάφερε να ζυγίζει περίπου 100. «Ακολουθώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που στόχος μου είναι να εξασφαλίσω να παίρνω 35% των θερμίδων μου από τους υδατάνθρακες, το 25% των θερμίδων μου από το λίπος και το 40% από πρωτεΐνες», γράφει προσπαθώντας να εξηγήσει όλα όσα τις έμαθε ο διατροφολόγος που την βοήθησε.

mandie3

Καμία διατροφή όμως δεν πρόκειται να σού χαρίσει τα αποτελέσματα που θέλεις, εάν δεν τη συνδυάσεις με συχνή γυμναστική. Καθώς μόνη της πελάγωνε στο γυμναστήριο, η Μάντι αποφάσισε να προσλάβει έναν personal trainer, που όπως παραδέχεται «ήταν μεγάλη επένδυση». Ήταν όμως και μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρε ποτέ, καθώς έτσι κατάφερε να αγαπήσει τη γυμναστική.

mandie5

Κάτι το οποίο επίσης τη βοήθησε απίστευτα πολύ ήταν το ότι φρόντιζε οι στόχοι που θέτει να είναι λογικοί. «Το να βάζεις στόχο κάθε φορά να χάσεις 2 με 3 κιλά τον μήνα ήταν πιο εφικτό από το να λες από την αρχή ότι θα χάσω 6 με 8 κιλά» εξηγεί. Έτσι κατάφερε να μην απογοητεύεται κάθε φορά που ανεβαίνει στη ζυγαριά και να μην τα παρατά κάθε φορά που δεν έβλεπε αποτελέσματα. Οι στόχοι της ήταν μικροί και πραγματοποιήσιμοι, γεγονός που τής έδωσε κουράγιο να συνεχίσει την προσπάθειά της.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr