Νέα έρευνα από την YouGov αποκαλύπτει τις προτιμήσεις των Αμερικανών, όσον αφορά το πρωινό τους. Και όχι δεν τρώνε pancakes, που σου ήρθαν σίγουρα πρώτα στο μυαλό! Με βάση, λοιπόν, τα αποτελέσματα της νέας έρευνας, η σύνθεση του καθημερινού αμερικανικού πρωινού είναι: καφές, αβγό, μπέικον (εντάξει, το μπέικον, δεν το απαρνιούνται για κανέναν λόγο…) και φρυγανισμένο ψωμί, τα οποία η πλειοψηφία συνοδεύει με καφέ και μάλιστα με λίγο γάλα.

Απ’ ότι φαίνεται οι περισσότεροι Αμερικανοί αγαπάνε τον καφέ (81%), με την πλειοψηφία (60%) να προσθέτει τουλάχιστον λίγο γάλα σε αυτόν. Μόλις το ένα πέμπτο (21%) των Αμερικανών πίνει τον καφέ του σκέτο, γεγονός που μας έκανε εντύπωση. Φαίνεται πως δεν έχουν διαβάσει το άρθρο μας για το πόσο κακό κάνει το γάλα και η ζάχαρη στον καφέ!

Πάμε τώρα να δούμε ειδικότερα τι τρώνε οι Αμερικανοί… Όπως είπαμε προτιμούν ψωμί με αβγά και μπέικον. Και όταν λέμε ψωμί εννοούμε ελαφρώς φρυγανισμένο (58%). Τρεις στους 10 (28%), ωστόσο, το προτιμούν πιο ξεροψημένο και 5% προτιμά το ψωμί του από πολύ ψημένο μέχρι καμένο!

Και με τα αβγά, τι γίνεται; Όσον αφορά τα αβγά, οι Αμερικανοί έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στην ομελέτα. Περισσότερο από το ένα τρίτο (36%) λέει ότι αυτός είναι ο πιο ωραίος τρόπος να καταναλώσει κάποιος αβγά για πρωινό. Άλλες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν τα αβγά μελάτα (18%), ενώ ένα 6%, αποκαλύπτει πως θέλει τα αβγά του να είναι βρασμένα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν 1002 τρόποι να απολαύσει κανείς τα αβγά και εμείς σου έχουμε τα πιο χρήσιμα μυστικά για να τα πετύχεις σε κάθε εκδοχή τους!