Τα μπαχαρικά δίνουν στις συνταγές μας το γευστικό τους χαρακτήρα. Ανακαλύψαμε ένα gadget που θα αλλάξει οριστικά τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε.

Πρόκειται για ένα δοχείο μπαχαρικών με ακίδα ειδικά σχεδιασμένο για να εμπλουτίσει γευστικά το κρέας κατά τη διάρκεια του ψησίματος και όχι πριν από αυτό. Γεμίζετε το δοχείο με νερό, ξίδι, ελαιόλαδο, ζωμό ή κρασί και προσθέτετε τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά της αρεσκείας σας. Βάζετε στη συνέχεια την ακίδα στο δοχείο και την τοποθετείτε στο στο κομμάτι κρέατος που έχετε επιλέξει. Οι οπές της ακίδας θα πρέπει να καλύπτονται. Η υψηλή θερμοκρασία διαχέει τα αρώματα και τις γεύσεις μέσα στις ίνες του κρεάτος. Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιείτε το δοχείο μπαχαρικών κατά το μέσο της διάρκειας του ψησίματος. Το βρήκαμε στο Chef Style Home Edition (chefstylehome.com/el/). Τιμή: 11.90

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr