Η Rolls-Royce δεν παράγει μόνο πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά και εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως ένα μπαουλάκι σαμπάνιας που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ περί τα 42.000€!

Το μπαουλάκι είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα αξεσουάρ της Rolls-Royce και όπως αναφέρουν προορίζεται για το σπίτι ή το σκάφος.

Ειδικότερα, το μπαουλάκι έχει διάφορες υποδοχές που μέσα του φιλοξενούν ένα πλήρες σετ σερβιρίσματος σαμπάνιας, για 4 άτομα, όπως ποτήρια και σαμπανιέρα, με το επάνω μέρος να σηκώνεται και θυμίζει τραπεζάκι, ενώ εσωτερικά έχει και φωτισμό. Όσοι το επιθυμούν δε, μπορούν να ζητήσουν κατά την παραγγελία τους να προστεθεί και ένα σετ για χαβιάρι.

Για να είναι σίγουροι οι fans της Rolls-Royce ότι δεν έχουν γίνει καθόλου εκπτώσεις στην ποιότητα, η αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρει ότι για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν υλικά όπως αυτά που χρησιμοποιούν για τα αυτοκίνητα τους -ξύλο δρυς, κατεργασμένο αλουμίνιο, ίνες άνθρακα και φυσικό grain leather (το καλύτερο ποιοτικά δέρμα). Τέλος, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν και το χρώμα του.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr