To TikTok γενικά είναι μία νέα πρόταση στα social media, που κατακτά όλο και μεγαλύτερο κοινό, ενώ δίνει ταυτόχρονα νέες προτάσεις και για το φαγητό. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, μάθαμε ένα gadget το οποίο λάτρεψε το ΤikTok και αφορά τα αγαπημένα όλων μας -ποπ κορν-.

@madelineleblanc5To all my popcorn lovers this is the BEST present I’ve ever gotten ##littlethings ##homeroutine ##fyp ##popcorn♬ Mr. Blue Sky – The Vals

Συγκεκριμένα σε βιντεάκι 15 δευτερολέπτων, η χρήστης του TikTok -Madeline LeBlanc- κατάφερε να τραβήξει την προσοχή περισσότερων από έξι εκατομμυρίων θεατών – απλά φτιάχνοντας ποπ κορν. Ωστόσο, ο τρόπος που τα έφτιαξε είχε σημασία, καθώς χρησιμοποίησε ένα ιδιαίτερο gadget, που λέγεται: «Ecolution Micro-Pop Popcorn Maker» και που πραγματικά μοιάζει με καφετιέρα γαλλικού καφέ.

Η διαδικασία είναι απλή βάζεις τα ποπ-κορν μέσα στο δοχείο έπειτα βάζεις το βούτυρο στην ειδική υποδοχή στην κορυφή και βάζεις στο φούρνο μικροκυμάτων για 3 λέπτα. Και…έτοιμο σε 3’ έχετε τα ποπ κορν σας στο δοχείο!

Όσον αφορά το «Ecolution Micro-Pop Popcorn Maker» το βρήκαμε στην Amazon στα 13 δολάρια, ενώ για την Ελλάδα αναγράφει τιμή 30.30 δολάρια, το οποίο σε ευρώ είναι γύρω στα 26 ευρώ. Στην περιγραφή του αναγράφεται, πως δεν χρειάζεται βούτυρο ή λάδι, δηλαδή, μπορεί να μην βάλει κάποιος κάτι στην κορυφή, ενώ μπαίνει και στο πλυντήριο πιάτων.

Διαβάστε επίσης:
Χαρτοφύλακας – ψυγειάκι για τις φετινές διακοπές σου

Ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύεις τα αντικολλητικά τηγάνια σου
Οι νέες κούπες της Ντίσνεϊ είναι αφιερωμένες στους κακούς ήρωές της