Εάν υπάρχει μια σούπα που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς σε κάθε κουταλιά αυτή είναι σίγουρα τα γιουβαρλάκια. Κλασικά, ντοματένια, με αβγολέμονο, με θαλασσινά αλλά και πιο «στεγνά», τα δοκιμάζουμε σε κάθε νόστιμη εκδοχή τους.

Αρωματική σούπα με γιουβαρλάκια από πλιγούρι
Μια διαφορετική εκδοχή για τα γιουβαρλάκια, με πλιγούρι αντί για ρύζι. Θα σας ενθουσιάσουν με την πλούσια γεύση τους. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Κιλτιρίτσια της Καβάλας
Παραδοσιακό φαγητό της Καβάλας, τα κιλτιρίτσια έχουν τη δική τους προσωπικότητα: το πλιγούρι, η ντομάτα αλλά και το μικρό τους σχήμα τους δίνει μια άλλη, πολύ φινετσάτη νοστιμιά. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Γιουβαρλάκια σούπα
Η κλασική, γνωστή συνταγή της «μαμάς. Δείτε την ΕΔΩ

Γιουβαρλάκια με σάλτσα αβγολέμονο
Επειδή δεν αγαπάνε όλοι τις σούπες αυτά τα γιουβαρλάκια θα τα φτιάξουμε πιο στεγνά και θα τα σερβίρουμε με σάλτσα αβγολέμονο και λίγη πάπρικα. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Γιουβαρλάκια με κιμά κοτόπουλου και τραχανά
Μία διαφορετική συνταγή για τα διάσημα γιουβαρλάκια, που θα απολαύσετε πραγματικά. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Γιουβαρλάκια κοτόπουλου με πάπρικα
Μία ξεχωριστή συνταγή για κοκκινιστά γιουβαρλάκια, με κιμά από κοτόπουλο που ταιριάζουν πολύ στο καθημερινό τραπέζι.

Canederli alla tirolese, αλλιώς ιταλικά γιουβαρλάκια
Κανεντέρλι αλά τιρολέζε, τα ιταλικά γιουβαρλάκια λίγο πειραγμένα. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Γιουβαρλάκια θράψαλο
Τα γιουβαρλάκια… μεταμφιεσμένα. Δείτε την απόλυτη μεταμφίεση ΕΔΩ 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr