Είναι από τα πιο δημοφιλή ζυμαρικά που κάνουν εξαιρετικά πιάτα με κάθε λογής γεμίσεις. Η πιο γνωστή μπορεί να είναι ο κιμάς, ενίοτε με μπεσαμέλ αλλά στο Olivemagazine.gr παίζουμε και σε πιο εναλλακτικά «ταμπλό». Δοκιμάστε τη συνταγή του σάς ταιριάζει και καλά μαγειρέματα.

«Τούρτα» με κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο
Οι αρμυρές «τούρτες» είναι εντυπωσιακές και συνήθως μια ωραία εναλλακτική για τα κυριακάτικα τραπεζώματα. Επιλέγουμε σπανάκι και ανθότυρο, βάζουμε όρεξη, μαστοριά και ένα δροσερό λευκό κρασί και ξεκινάμε λοιπόν! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Vegan κανελόνια με ρικότα από τόφου, σπανάκι και σάλτσα ντομάτας
Ποιος είπε ότι οι vegans δεν μπορούν να απολαύσουν τυρένια κανελόνια; Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Κανελόνια γεμιστά με σαρδέλες πλακί
Τα κανελόνια δε γεμίζονται μόνο με κιμά. Δοκιμάστε τα με μια διαφορετική, άκρως καλοκαιρινή γέμιση από σαρδέλες. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Κανελόνια γεμιστά με λαχανικά σοτέ
Μια επιλογή από το βιβλίο συνταγών της Ντίνας Νικολάου «Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας», το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο βιβλίο μεσογειακής κουζίνας για τη χώρα μας, στα Βραβεία Gourmand World Cookbook 2017. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ
Μπορούν να χαρακτηριστούν και ως διαφορετική εκδοχή του παστίτσιου, τα κανελόνια όμως έχουν τη δική τους μοναδική γεύση που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Παρέα με μια σαλάτα είναι και ένα πρώτης τάξεως κυρίως πιάτο. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Κανελόνια με γέμιση σπανάκι, μάραθο και φέτα
Κανελόνια με πλούσια γέμιση από σπανάκι συνδυασμένο με 3 τυριά και μυρωδικά, ψημένα μαζί με μυρωδάτη μπεσαμέλ. Ένα ονειρεμένο φαγητό για όλη την οικογένεια, για το καθημερινό αλλά και για το πιο γιορτινό τραπέζι. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ