Το κεμπάπ είναι πιο μερακλίδικος μεζές για τη μπίρα, ενώ μπορεί να γίνει και ένα χορταστικό, σπιτικό σουβλάκι. Το φτιάχνουμε λοιπόν σε μερικές από τις πιο απολαυστικές εκδοχές του.

Μικρά πικάντικα κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού
Ζουμερά και ελαφρώς πικάντικα κεμπάπ, σερβιρισμένα με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού και αραβικές πιτούλες. Συνοδεύονται ιδανικά με μπίρα και κόκκινο κρασί. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Μίνι κεμπάπ με μπέικον στο καλαμάκι
Νόστιμα σουβλάκια με κεμπάπ από αρνίσιο και μοσχαρίσιο κιμά, ιδανικά για το πάρτι και για να συνοδέψετε το κρασί και την μπίρα σας. Το μπέικον που τυλίγετε τα κεμπάπ, τα κάνει ακόμη πιο λαχταριστά! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Moσχαρίσια κεµπάπ
Όσοι βρίσκετε τον αρνίσιο κιμά βαρύ, θα λατρέψετε αυτή την εκδοχή με μοσχαρίσιο κιμά. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Κεμπάπ μανιταριών με κόκκινη σάλτσα στο φούρνο
Ποιος είπε ότι και οι vegans δεν έχουν τα κεμπάπ τους; Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Κεμπάπ κλασικό
Φτιαγμένα με σπιτική νοστιμιά και τη δική σας φροντίδα αυτά τα κεμπάπ είναι ό,τι πρέπει για να τα μοιραστείτε με καλή παρέα σε ένα φιλικό κάλεσμα. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Αφράτα κεμπάπ με πρόβειο γιαούρτι και ανθόμελο
Μια εξαιρετική εκδοχή του κεμπάπ, με πρόβειο γιαούρτι και ανθόμελο στο μίγμα του κιμά. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Αρνίσια κεμπάπ με κόκκινο τζατζίκι
Μια πεντανόστιμη πρόταση με ζουμερά κεμπάπ που θα συνοδεύσουμε με ένα ξεχωριστό κατακόκκινο τζατζίκι. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Κοτοπουλοκεφτέδες σαν κεμπάπ
Μικρά νόστιμα κοτο-κεμπάπ για να συνοδέψετε τη μπίρα ή το κρασί σας. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr