Μαγειρεύουμε με νούμπουλο, απάκι, σουτζούκι, προσούτο, ζαμπόν, παστουρμά, χωριάτικο λουκάνικο, σύγκλινο και λούζα. Ψήνεστε;

Φασουλοταβάς με «χάντρες» και χωριάτικα λουκάνικα
Το χωριάτικο λουκάνικο «δένει» πολύ ωραία με πιάτα με όσπρια δίνοντάς τους πιο πλούσια γεύση. Αυτός ο φασουλοταβάς θυμίζει χωριό και με ένα ποτηράκι ρετσίνα είναι ό,τι πρέπει. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Σαγανάκι με λουκάνικο χωριάτικο και ανθότυρο
Ένα σαγανάκι που θα φτιάξετε με χωριάτικα λουκάνικα, αβγά και ανθότυρο, ιδανικός μεζές για σαββατιάτικες-και όχι μόνο- τσιπουροκατανύξεις. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Στραπατσάδα με παστουρμά
Η έντονη προσωπικότητα του παστουρμά έρχεται και δένει με τη νόστιμη στραπατσάδα και κάνουν ένα πεντανόστιμο πιάτο! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Μπιφτέκια πανέ γεμισμένα με παστουρμά, κασέρι και ντομάτα
Ένα διαφορετικό «παστουρμαδοπιτάκι», εξαιρετικός μεζές αλλά και κυρίως πιάτο. Όπου φύλλο, κιμάς! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Τηγανιά με μανιτάρια, προσούτο και πατάτες
Μεζές πρώτης τάξεως που θα ταιριάξετε μια χαρά με ένα καραφάκι ούζο. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Πηλιορείτικο σπεντζοφάι
Το σπεντζοφάι είναι πατροπαράδοτη σπεσιαλιτέ του Πηλίου. Το μυστικό της επιτυχίας της συνταγής είναι το καλό ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο που εύκολα βρίσκει κανείς τώρα στην αγορά. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Φακές με κόκκινο κρασί και λούτζα
Ένα πολύ νόστιμο πιάτο με όσπρια του οποίου η γεμάτη γεύση θα σάς εκπλήξει ευχάριστα! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Ανοιχτή πίτα με χόρτα και σύγκλινο Λακωνίας
Ένας νόστιμος τρόπος να απολαύσετε τα χόρτα της εποχής είναι και οι πίτες. Η «ξεσκέπαστη» πίτα που σας προτείνουμε με χόρτα, τυριά και σύγκλινο είναι πραγματικά εξαιρετική. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Πίτσα με σουτζούκι και βάση από πολέντα
Μια ιδιαίτερη πίτσα, όχι φτιαγμένη με το κλασικό ζυμάρι όπως την έχουμε συνηθίσει αλλά με βάση από πολέντα. Η γεύση της είναι μοναδική, ενώ ο συνδυασμός σουτζούκι με κασέρι πραγματικά την απογειώνει! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Βίδες φούρνου με σάλτσα ντομάτας, ζαμπόν και διάφορα τυριά
Τα ζυμαρικά φούρνου είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων. Τα φτιάχνουμε λοιπόν με σάλτσα ντομάτας, ζαμπόν και φυσικά μπόλικο τυρί! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr