Ένας θησαυρός κρυμμένος στο δάσος, αγαπημένη τροφή μικρών και μεγάλων, τα βρίσκουμε πλέον εύκολα παντού, ενώ μαγειρεύονται με χίλιους δυο τρόπους! Εδώ, τα γεμίζουμε και τα σερβίρουμε ως ορεκτικό σε νοστιμιές που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Γιατί το μανιτάρι είναι πραγματικά γευστικά μαγικό.

Παπουτσάκια πόρτο μπέλο
«Παπουτσάκια» δε γίνονται μόνο οι μελιτζάνες αλλά κάθε είδους λαχανικό που μπορεί να γεμίσει. Τα μανιτάρια πόρτο μπέλο, λόγω μεγέθους είναι ιδανικά.
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Μανιτάρια γεμιστά με πολύχρωμες πιπεριές και τυρί κρέμα
Τα μανιτάρια αν τα γεμίσετε μπορούν να κάνουν ένα πολύ νόστιμο και εντυπωσιακό ορεκτικό για τα επίσημα τραπέζια.
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Μανιτάρια γεμιστά
Ένα απολαυστικό χορτοφαγικό ορεκτικό, που θα λατρέψετε!
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Γεμιστά μανιτάρια πόρτο μπέλο
Τα γεμιστά μανιτάρια είναι από τα πιο αγαπημένα ορεκτικά. Τα portobello, λόγω μεγέθους, είναι ιδανικά.
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Μανιτάρια γεμιστά με ανθότυρο και κεφαλογραβιέρα
Ένα νόστιμο ορεκτικό για το κυριακάτικο και γιορτινό τραπέζι που θα απολαύσουν πολύ και οι χορτοφάγοι.
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Μανιτάρια portobello γεμιστά με απάκι, τυρί και κουκουνάρι
Ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό για να ανοίξετε το μεσημεριανό τραπέζι της Κυριακής και ένας εξαιρετικός μεζές για να συνοδέψετε το κρασί σας.
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Μανιτάρια γεμιστά με τυρί κρέμα και ψιλοκομμένα λαχανικά
Τα γεμιστά μανιτάρια είναι από τα πιο νόστιμα ορεκτικά και οι γευστικοί συνδυασμοί στη γέμιση είναι απεριόριστοι. Δοκιμάστε τα με σοταρισμένα λαχανικά και τυρί κρέμα και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Για να τα μαγειρέψετε σωστά, δείτε ΕΔΩ τα 4 συνηθέστερα λάθη που γίνονται στο μαγείρεμα των μανιταριών.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr