Δύο αδερφές, η Κατερίνα κι η Φιλάνθη, πριν 3 χρόνια ξεκίνησαν το δικό τους ταξίδι στο σύμπαν του ελληνικού ελαιολάδου και το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός νέου, ποιοτικού προϊόντος.

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση της καλλιέργειας και παραγωγής ελαιολάδου, εκφράζουν μέσω του νέου τους εγχειρήματος ονόματι STALIÁ, τις ιδέες και το όραμά τους μέσα από τις καλλιτεχνικές τους ενασχολήσεις, χτίζοντας βήμα βήμα κάθε κομμάτι του. Η μία ανέλαβε κυρίως το σχεδιασμό και την αισθητική (λογότυπο, συσκευασίες, φυλλάδια, site, κτλ) και η άλλη την υλοποίηση, παραγωγή και προώθηση στην αγορά, διεκπεραιώνοντας το κομμάτι της επικοινωνίας. Με motto τους «μια σταγόνα Ελλάδας ας ενταχθεί και ας ταξιδέψει στην παγκόσμια γαστρονομία», με μεράκι και κόπο, εμπλούτισαν τις γνώσεις τους για το ελαιόλαδο αναφορικά με την καλλιέργεια, τη διαδικασία παραγωγής, τη συσκευασία, την γευσιγνωσία και άλλες σχετικές εμπειρίες που διαρκώς διευρύνονται. Καλλιεργούν τα κτήματα με τις ελιές τους στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας ενώ το λάδι που παράγουν είναι από 100% Κορωνέικη ποικιλία, από σχετικά πρώιμη συγκομιδή, άμεση ψυχρή έκθλιψη και φιλτράρισμα σε 5 μέρες. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας με έντονα αρώματα φρούτων και φρέσκου χορταριού και εξαιρετική, ισορροπημένη γεύση. Τα επόμενα βήματά τους είναι η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων τους και η ενδυνάμωση του brand ποιοτικά και επικοινωνιακά. Το προϊόν θα το βρείτε σε επιλεγμένα deli. https://www.staliaoliveoil.com/el/

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr