Η Jordan Watters ήταν παχιά από τότε που θυμάται τον εαυτό της. «Ζήλευα τις γυναίκες που ήταν αδύνατες, αθλητικές ή είχαν εμπειρία με τη γυμναστική», λέει. «Ήθελα να βρω ένα μαγικό χάπι ή το κίνητρο για να αδυνατίσω», συνεχίζει. Και ενώ δεν ήταν καθόλου εύκολο, ύστερα από 3 χρόνια κατάφερε να χάσει 34 κιλά!

Ύστερα από παρότρυνση της ξαδέρφης της, ξεκίνησε να πηγαίνει γυμναστήριο σε καθημερινή βάση και να κάνει yoga και spinning. Στη συνέχεια ξεκίνησε να πειραματίζεται με τη διατροφή της και έτσι δοκίμασε τη δίαιτα paleo, τη low-carb αλλά και τη vegan. «Γρήγορα κατάλαβα ότι οι δίαιτες δεν ήταν αυτό που χρειαζόμουν, καθώς δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω για πολύ καιρό», λέει. Αντίθετα, όπως αποκάλυψε, όταν τρώει καλά, νιώθει καλά. Φροντίζει λοιπόν κάθε γεύμα της να περιέχει ένα είδος πρωτεΐνης, υδατάνθρακες και «καλά» λιπαρά. «Προσπαθώ να μειώσω την καταλάνωση γλουτένης και γαλακτοκομικών στα καθημερινά μου γεύματα. Είμαι άνθρωπος όμως. Πιστεύω στον κανόνα 80/20 (80% των φορών να τρως υγιεινά και 20% να τρως ό,τι θέλεις) και έτσι απολαμβάνω πού και πού κανένα ντόνατ», εξηγεί.

Τι τρώει λοιπόν κάθε μέρα;
Πρωινό: πρωτεΐνικό smoothie και καφέ με γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη ή χυλό βρώμης με μήλο και κανέλα ή πρωτεΐνικά pancakes ή αβγά με ζαμπόν και γλυκοπατάτες ή ομελέτα με λαχανικά.

Μεσημεριανό/Δείπνο: Σαλάτα με γαλοπούλα ή ψητό κοτόπουλο ή σολομό ή γαρίδες ή tacos με γαλοπούλα ή κοτόπουλο ή μπιφτέκι λαχανικών ή κολοκύθα με γαλοπούλα και σάλτσα ντομάτας ή ψάρι, ρύζι και λαχανικά.

Σνακ: Αμύγδαλα ή βραστό αβγό ή λαχανικά και χούμους ή φρούτα ή ποπκορν ή τσιπς τορτίγιας με γουακαμόλε.