Το ξέρουμε ότι το brunch είναι πλέον μία από τις πιο αγαπημένες σου συνήθειες τις Κυριακές, ωστόσο πόσο συχνά δοκιμάζεις νέα πιάτα; Σύμφωνα με τους σεφ πάντως, οι περισσότεροι έχουν κολλήσει με ένα συγκεκριμένο πιάτο και αυτό φαίνεται να αρχίζει να τους ενοχλεί.

Όπως δήλωσαν πρόσφατα στον Independent ο head chef Tas Gaitanos και ο sous chef Stuart Underwood, του εστιατορίου Brother Marcus του Λονδίνου, οι πελάτες δείχνουν εμμονική σχεδόν προσήλωση στο σάντουιτς με λιωμένο αβοκάντο.

Όσο νόστιμο και αν είναι το πιάτο τους, έχουν αρχίσει να θεωρούν κλισέ αυτή την επιλογή και έχουν κουραστεί να το ετοιμάζουν συνεχώς. Ιδανικά, θα ήθελαν οι πελάτες τους να επέλεγαν και άλλα πιάτα του μενού, αλλά φαίνεται ότι η μανία με το αβοκάντο δεν γνωρίζει όρια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι συναντάμε παρόμοια τοστ με αβοκάντο σχεδόν σε όλα τα brunch menu, σε κάθε εστιατόριο ή καφέ, ακόμη και στην Ελλάδα.

Αν το σκεφτείς δε, μπορεί και εσύ να έχεις κολλήσει με το συγκεκριμένο. Έτσι, την επόμενη φορά που θα βγεις για brunch ίσως θα ήταν καλό να δοκιμάσεις και τίποτα άλλο και για να διευρύνεις τις γευστικές σου εμπειρίες και για να μην εκνευρίζεις τον σεφ με τις μονότονες επιλογές σου!