Είναι εξαιρετικά λεπτό και αρκετά εύθρυπτο φύλλο.

Στο ψήσιµο γίνεται πολύ τραγανό και έχει την ιδιότητα να απορροφά ωραία το σιρόπι σε γλυκά όπως το γαλακτοµπούρεκο, ο µπακλαβάς, το σαραγλί ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό που θέλει σιρόπι. Για να µη σας στεγνώσει µέχρι να τελειώσετε την προετοιµασία του γλυκού, οπότε να το κρατάτε σκεπασµένο µε µια υγρή πετσέτα.

Θα το βρείτε στην κατάψυξη των σούπερ µάρκετ.

Δείτε επίσης:
Γκάζιαντεπ: Μπαχαρικά, κεμπάπ και μπακλαβάς στη νοτιανατολική Τουρκία

18 πολίτικα γλυκά που δεν χορταίνουμε ποτέ!

Το χωριάτικο φύλλο το σωστό: μυστικά και tips

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr