Αν είσαι λάτρης του καταπράσινου φρούτου, θα έχεις παρατηρήσει και εσύ ότι τη μία μέρα είναι σκληρά σαν πέτρα και την άλλη είναι…υπερβολικά ώριμα! Επειδή, όπως όλοι ξέρουμε, είναι πανάκριβα και συν τοις άλλοις δεν μάς αρέσει να πετάμε φαγητό, από εδώ και πέρα όταν βλέπουμε ότι τα αβοκάντο μάς είναι υπερβολικά μαλακά, θα ακολουθούμε τη συμβουλή της blogger Lee Tilghman.

avo

Πρόσφατα στα insta stories της, η Lee μάς έδειξε ότι για να μην πηγαίνουν χαμένα τα πολύ ώριμα αβοκάντο της, τα λιώνει και τα βάζει σε παγοθήκες σιλικόνης. Μπορεί έτσι να μην μπορεί να φτιάξει avocado toast, αλλά έχει πάντα στον καταψύκτη της παγάκια αβοκάντο, τα οποία μπορεί να προσθέσει σε σούπες και smoothies.

A post shared by Lee Tilghman (@leefromamerica) on

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr