Ο καθένας έχει τη δική του συνταγή τάρτας. Ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής και foodie, Άλτον Μπράουν έχει όμως σίγουρα την πιο περίεργη.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, προσθέτει ένα πραγματικά απρόσμενο υλικό στη γέμιση της τάρτας του, το οποίο ορκίζεται ότι απογειώνει τη γεύση της. Ποιο είναι αυτό; Η καπνιστή πάπρικα! Ναι, καλά διάβασες! «Εμπιστευθείτε με. Η προσθήκη μπαχαρικών σε φρουτώδη γλυκά χαρίζει μια άλλη γευστική διάσταση στα επιδόρπια, που πολύ συχνά απλά έχουν γλυκιά γεύση», εξηγεί.

Ολόκληρη η συνταγή καλεί για μόλις μισό κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα, δηλαδή αρκετή ποσότητα για να δώσει μια πικάντικη διάσταση στο γλυκό, χωρίς όμως να αλλοιώσει τη γεύση του. Κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει το μικρό σου μυστικό και αν τελικά το αποκαλύψεις κανείς δεν πρόκειται να σε πιστέψει!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr