Πολλοί καλοφαγάδες αγάπησαν την Ιταλία για ένα κομμάτι αυθεντικής πίτσας ή για μία λαχταριστή μακαρονάδα, φτιαγμένη με τον σωστό τρόπο. Ήρθε η στιγμή, όμως, να αγαπήσουν για τους ίδιους λόγους το Γαλάτσι και το «Pizzamore». Ένας καλαίσθητος χώρος, με λεπτομέρεια στη διακόσμηση, έχει ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους λάτρεις των ιταλικών γεύσεων και να τους παραδώσει μαθήματα απόλαυσης. Κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, πίσω από την εν λόγω ιδέα κρύβεται ο ταλαντούχος σεφ Τάσος Μπίκος, ένας άνθρωπος με όραμα και μεγάλη πορεία στο χώρο εστίασης.

PIZZA-AMORE-ANOIGMA

Στο «Pizzamore» πρωταρχικό ρόλο έχουν οι γευστικές ανακαλύψεις: δεκάδες προτάσεις για πίτσα, ζυμαρικά, ορεκτικά αλλά και σαλάτες. Επιλέξτε μία πλούσια σαλάτα «Amore» με γκοργκοντζόλα, τραγανή πανσέτα, αρωματικά κρουτόν, αμύγδαλο φιλέ και βινεγκρέτ caesar ή εκείνη με τη ρόκα, τη λιαστή ντομάτα, τα αρωματικά κρουτόν, τα flakes παρμεζάνας και τη βινεγρέτ από καραμελωμένο μπαλσάμικο. Συνεχίστε με την τραγανή φοκάτσα με αρωματικό χοντρό αλάτι, παρμεζάνα, δενδρολίβανο και ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο αλλά και με το panzerotti – μικρό καλτσόνε – με φρέσκια σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, μοτσαρέλα και παρμεζάνα.

PIZZA-AMORE

Η συνέχεια αναμένεται άκρως νόστιμη και εντυπωσιακή! Πίτσα tartufo με σάλτσα με πέστο από άγρια μανιτάρια, τρούφα, λάδι τρούφας, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, πίτσα με σαλάμι Μιλάνου, φρέσκια σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, πιπεριές χρωματιστές, ρίγανη, μοτσαρέλα, παρμεζάνα ή κι εκείνη με σάλτσα τυριού, μασκαρπόνε, κοτόπουλο, μπέικον, φλέικς παρμεζάνας, άισμπεργκ, μοτσαρέλα και παρμεζάνα, σας κερδίζουν από την πρώτη μπουκιά. Για τους μακαρονάδες, σπαγγέτι με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και φρέσκο βασιλικό, σπαγγέτι με βούτυρο και παρμεζάνα, αυθεντική καρμπονάρα αλλά και λιγκουίνι με σάλτσα ραγού, σας περιμένουν.

lagos2

Ιδιαίτερη αναφορά απαιτείται στις πολύ καλές τιμές του «Pizzamore», αφού ενδεικτικά οι μακαρονάδες δεν ξεπερνούν τα 5,50 ευρώ, ενώ οι πίτσες «γίγας» με 12 κομμάτια αρχίζουν από τα 7,80 ευρώ.

info
Πρωτοπαπαδάκη 20, Γαλάτσι, τηλ. 2102130444.