Το Living είναι από τα κλασικά all day στέκια της Γλυφάδας για καφέ και μπίρα όταν έχει αγώνες, μιας και οι τηλεοράσεις του είναι πάντα φιλικές προς τους φιλάθλους. Βέβαια, έχει και πολύ καλή κουζίνα που σε συνδυασμό με το ανανεωμένο του περιβάλλον, δίνει δύο ακόμη καλύτερους λόγους να το επισκεφτείτε.

Εμείς κάναμε την έξοδο μας στο Living στα τέλη Νοεμβρίου, λίγες μόλις εβδομάδες από τη μέρα που άνοιξε ξανά, ανακαινισμένο και πιο καλαίσθητο από ποτέ. Καθόμαστε στα επάνω τραπέζια με τους μεγάλους καναπέδες και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πόσο φρέσκος μοιάζει ο χώρος (βοηθάει βέβαια σε αυτή την αίσθηση και ότι ακόμη υπάρχει η μυρωδιά φρέσκιας μπογιάς στην ατμόσφαιρα). Δίπλα μας η τηλεόραση προβάλει αγώνα μπάσκετ -μεγάλη χαρά για τους μπασκετόφιλους της παρέας αλλά και οι υπόλοιποι δεν παραπονιούνται, αφού ευτυχώς δεν έχει ήχο που θα μπορούσε να κάνει τη βραδιά να μοιάζει με έξοδο σε sports cafe.

Παραγγέλνουμε ποτά για αρχή και μιας και έχουν καλά κοκτέιλς, επιλέγω ένα Salty Daisy με ρούμι, αλμυρή καραμέλα, πουρέ ανανά, passion fruit και κρέμα καρύδας. Θυμίζει pina colada και θα μου πείτε ότι αυτή είναι κυρίως καλοκαιρινή επιλογή, αλλά όπως θυμάστε φέτος ο καιρός άργησε πολύ να χειμωνιάσει, οπότε γιατί όχι; Περνώντας στο μενού τώρα, δυστυχώς τη βραδιά που πήγαμε δεν υπήρχαν τα μοσχαρίσια ρολάκια με κουκουνάρι, σταφίδες και sour cream, οπότε πήγαμε στην αμέσως επόμενη πιο δελεαστική πρόταση για ορεκτικό, φέτα σε φύλλο κρούστας με σουσάμι και μαρμελάδα ντομάτας. Νόστιμο ορεκτικό, με τραγανό φύλλο και ήπια, όχι πολύ αλμυρή φέτα μέσα, που όμως θα προτιμούσαμε να είχε λιγότερη μαρμελάδα ντομάτας, γιατί της έδινε πιο γλυκιά γεύση από όσο θα θέλαμε.

Η δροσερή σαλάτα κινόα με χαλούμι, ντομάτα, καρότο, αγγούρι και καλαμπόκι σερβίρεται με ένα ιδιαίτερα αρωματικό dressing εσπεριδοειδών που της πάει πολύ, είναι δε τόσο χορταστική χάρη στο ψητό χαλούμι που άνετα την παίρνεις και ως κυρίως πιάτο παρέα με ένα ποτήρι κρασί. Στα κυρίως, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι με πλούσια σάλτσα μανιταριών ήταν ζουμερό και πολύ ωραία καρυκευμένο, ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στο ψαρονέφρι με σάλτσα καπνιστής πάπρικας που αν και λεπτοκομμένο ήταν επίσης ζουμερό, συνοδεύονταν δε και τα δύο από τηγανητές πατάτες τόσο τραγανές που ήταν αδύνατον να τους αντισταθούμε.

Για την επόμενη φορά, έχουμε δώσει ραντεβού στο Living για brunch, αφού προλάβαμε να ρίξουμε μία γρήγορη ματιά και στον κατάλογο του brunch και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε αλμυρά pancakes με τηγανητό αβγό και «french toast της γιαγιάς» με φρούτα…

info
Ζησιμοπούλου 10, Γλυφάδα, τηλ. 210 8980140. Κόστος: 20-25€ / άτομο.