Η γνωστή σεφ Γωγώ Δελογιάννη συμμετέχει στο φετινό 2ο καλοκαιρινό festival του «σχεδία home», που φέρει τον τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home». Έτσι, το Σαββατο 3 Ιουλίου από τις 11:00-16:00 η σεφ θα ετοιμάσει ένα θρεπτικό και αναζωογονητικό brunch για τους φίλους του «σχεδία home» και της «σχεδίας».

Η Γωγώ αποφάσισε να συμμετάσχει στο φετινό fest  της «σχεδίας», καθώς είχε πολύ θετικές εντυπώσεις από το περσινό fest και από το έργο της «σχεδίας» γενικότερα. «Η συμμετοχή μου έχει να κάνει με μια προσφορά που την επιλέγω συνειδητά, πρώτα πρώτα για να βοηθήσω εγώ τον εαυτό μου και έπειτα για να ενισχύσω, με τον τρόπο μου, το έργο της “σχεδίας”», αναφέρει σχετικά.

Οι γαστρονομικές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να παρευρεθούν στο συγκεκριμένο event θα είναι πολλές. Τραγανό φιστικοβούτυρο και μπανάνα με κρέμα μελιού, λιναρόσπορος και φρυγανισμένο πολύσπορο, αυγά μάτια με χειροποίητο κρεμώδες τυρί, λεμονάτο πελτέ ντομάτας, ζυμωτό ψωμί, πράσινη σαλάτα είναι μερικά από τα πιάτα που θα ετοιμάσει η σεφ. Από το μενού δεν θα λείπει και φέτος το γλυκό brioche, που απαρτίζεται από έναν μοναδικό συνδυασμό αλμυρών και γλυκών συστατικών, όπως το ανθότυρο, πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα φουντούκια

info
Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη μέσω e-mail στο info@shediahome.gr ή τηλεφωνικώς: 213 0231220

Δείτε επίσης:
Brunch στο Noel από το Σχεδία Home

Πρωινό με γεύσεις καλοκαιριού στο «σχεδία home»

Η «σχεδία» προσφέρει γεύματα αγάπης σε όσους έχουν ανάγκη