Ασχολείται με τη μαγειρική εδώ και 35 χρόνια. Εργάστηκε στο περιοδικό Γυναίκα και για το διάστημα που έζησε στο Λονδίνο συνεργάστηκε με τα περιοδικά Daily Telegraph και Good Housekeeping. Για 18 χρόνια διηύθυνε το περιοδικό Πρακτική Γυναίκα, το οποίο και δημιούργησε για λογαριασμό των εκδόσεων Ε. Χ. Τερζόπουλος Α.Ε. Έχει επιμεληθεί την ύλη βιβλίων μαγειρικής ελληνικών και αγγλικών εκδόσεων και έχει συνεργαστεί με διάφορα ειδικά περιοδικά, καθώς και με εμπορικές και διαφημιστικές εταιρείες σε θέματα σχετικά με τη διατροφή. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Κέντρου για τη Διάσωση και Διάδοση των Ελληνικών Γαστρονομικών Παραδόσεων Αρχέστρατος, όπου διετέλεσε μέλος της επιτροπής μελετών. Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων με θέμα την ελληνική παραδοσιακή μαγειρική και ζαχαροπλαστική: Με Αμύγδαλα, Καρύδια και Μέλι-Ανθολόγιο Ελληνικών γλυκών και Τα καλύτερα της Ελληνικής Κουζίνας Έτσι & Αλλιώς (Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα). Με το περιοδικό OLIVE συνεργάζεται ανελλιπώς από το πρώτο τεύχος της κυκλοφορίας του.