Σε όλους μπορεί να συμβεί να λάβουν μια παραγγελία στην πόρτα τους που δεν προοριζόταν για τους ίδιους. Σε έναν άνδρα στο Βέλγιο όμως, αυτή η ιστορία έχει γίνει εφιάλτης, αφού επαναλαμβάνεται συνεχώς τα τελευταία 9 χρόνια.

Η μυστηριώδης ιστορία με τις πίτσες, καθώς και άλλα φαγητά που πηγαίνουν προς παράδοση στο σπίτι του Βέλγου Jean Van Landeghem, χωρίς ο ίδιος να τα έχει παραγγείλει, δημοσιεύτηκε στο site Het Laatste Nieuws, με τον ίδιο να δηλώνει ότι πλέον τρέμει κάθε φορά που ακούει ένα μηχανάκι να σταθμεύει έξω από το σπίτι του.

Ο 65χρονος Jean Van Landeghem ζει στην πόλη Τερνχάουτ στο Βέλγιο και όπως δηλώνει τα τελευταία 9 χρόνια εμφανίζονται συνεχώς στην πόρτα του υπάλληλοι εστιατορίων, για να του παραδώσουν φαγητά που ο ίδιος δεν έχει παραγγείλει ποτέ. Μάλιστα, εμφανίζονται σε διάφορες ώρες της μέρας και της νύχτας, με τον ίδιο να μην μπορεί να βρει ησυχία. «Δεν μπορώ να κοιμηθώ πια. Αρχίζω να τρέμω κάθε φορά που ακούω μηχανάκι στον δρόμο. Τρέμω ότι κάποιος θα έρθει να παραδώσει πίτσες για μία ακόμη φορά», δηλώνει.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης, ότι ποτέ δεν έχει χρειαστεί να πληρώσει για όλα αυτά τα φαγητά, καθώς κάθε φορά αρνείται να λάβει την παραγγελία.

Και τα παράξενα δεν σταματούν εκεί, αφού δεν είναι ο μόνος που έχει πέσει θύμα φάρσας, καθώς όπως είπε ένας φίλος του που ζει 20 μίλια μακριά, βιώνει μια ανάλογη κατάσταση. Φυσικά και οι δύο έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία, που θεωρεί ότι ο φαρσέρ είναι κάποιος κοινός γνωστός τους. Μένει λοιπόν, να βρούνε ποιος έχει αφιερώσει τόσο χρόνο ώστε να τους κάνει σταθερά την ίδια φάρσα για 9 ολόκληρα χρόνια και γιατί έχει αποφασίσει να τους βασανίσει έτσι.

Δείτε επίσης:
Η παραγγελία της Μιράντα (Sex and the City) θα σε σοκάρει!

Επική παραγγελία Κρητικού σερβιτόρου ρίχνει το διαδίκτυο!

Κορωνοϊός: Πώς να ανοίγουμε σωστά ένα πακέτο delivery εν μέσω πανδημίας