Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι ένας εκσκαφέας μπορεί να φτιάξει εξαιρετικά hot dogs με απόλυτη ακρίβεια; Προφανώς όχι, ένας χειριστής όμως του ογκώδους αυτού μηχανήματος το έκανε.

Ως γνωστόν, εκσκαφείς βρίσκουμε σε οικοδομές και εργοτάξια και σίγουρα ο χειρισμός τους απαιτεί εξαιρετική ακρίβεια στις κινήσεις. Ο Juha-Pekki Perämäk, λοιπόν, που κάνει ακριβώς αυτό για να βγάλει τα προς το ζειν βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να κάνει μια «μικρή» επίδειξη των δεξιοτήτων του και αυτός δεν ήταν άλλος από το να φτιάξει ένα hot dog κάπως διαφορετικά, όχι σε κάποιο street food στέκι, αλλά στο χώρο εργασίας του!

hot-dog

Ο Perämäk με αξιοσημείωτη ακρίβεια έφτιαξε ένα hot dog με τα όλα του χωρίς καν να χρησιμοποιήσει τα χέρια του αλλά έναν εκσκαφέα. Και βέβαια δεν αρκέστηκε μόνο στο να το φτιάξει αλλά συνέχισε τη διαδικασία της επίδειξης ταΐζοντάς κανονικά στο στόμα με αυτό έναν συνάδελφό του.

Βέβαια μην φανταστείτε ότι θα δείτε ποτέ κάτι τέτοιο σε κάποιο streetfoodάδικο γιατί πρόκειται απλά και μόνο για μια διαφημιστική καμπάνια…

Δείτε παρακάτω το βίντεο