Άλλοι υποδέχονται την άνοιξη φυτεύοντας λουλούδια σε κήπους και βεράντες, άλλοι ακόμα πιο δημιουργικοί, «φτιάχνουν» κήπους που γλυκαίνουν μάτια και… ουρανίσκους.

Αν σας ζητούσαν να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε κηπουρική και ζαχαροπλαστική σε πρώτη φάση θα δυσκολευόσασταν. Επειδή όμως και τα δυο είναι μια μορφή τέχνης, τα πράγματα μάλλον δεν είναι και τόσο πολύπλοκα…

Η πολυβραβευμένη Rosalind Miller, γραφίστρια που εξειδικεύτηκε στην κατασκευή γλυκών με ζαχαρόπαστα- και όχι μόνο- επιστράτευσε το ταλέντο της φτιάχνοντας περίτεχνα μαζί με την ομάδα της στο Λονδίνο τον πρώτο κήπο φτιαγμένο αποκλειστικά από γλυκά με κάθε λεπτομέρεια. Αφορμή για την υλοποίηση της πρωτότυπης ιδέας ήταν η προώθηση του βιβλίου της συγγραφέα Carole Matthews με τίτλο «ένα μαγαζί γλυκών στον κήπο».

Το λαχταριστό έργο, που μοιάζει με αληθινό, για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε περίπου 450 ώρες και όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, αποτελείται από 250 λουλούδια, φτιαγμένα όλα στο χέρι, μπισκότα, κέικ και κάθε λογής ζαχαρωτά.

Δείτε το βίντεο