Ένας μικρός φούρνος στην Ιαπωνία κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς μοιάζει σαν φρεσκοψημένο ψωμί. Συγκεκριμένα, το αρτοποιείο «Pinocchio» στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας έχει διακοσμηθεί έτσι ώστε να μοιάζει με τα ψωμιά, που πουλάει.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο «I IN» που δημιούργησε αυτόν τον φούρνο χρησιμοποίησε ζεστές, χρυσές αποχρώσεις για να τον διακοσμήσει, ενώ το αρτοποιείο πουλάει το ψωμί και τα αρτοσκευάσματα σε μινιμαλιστικά ράφια.

«Αν και ο χώρος ήταν εξαιρετικά περιορισμένος, το κατάστημα ζήτησε να έχει μια ισχυρή ταυτότητα με την πρόσοψη και το εσωτερικό» δήλωσε το «Ι ΙΝ». Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί τοίχοι έχουν βαφτεί σε μια χρυσή απόχρωση, όπως ο φλοιός ενός φρεσκοψημένου καρβελιού ή ένα αφράτο κρουασάν.

«Ένας γυψαδόρος που έχει κάνει θεατρικές και εικαστικές δουλειές συνεργάστηκε μαζί μας» είπαν οι αρχιτέκτονες. «Δεν είναι μόνο το έντονο χρώμα αλλά και η υφή της επιφάνειας που το κάνει να μοιάζει με φρεσκοφουρνισμένο ψωμάκι». Στο εσωτερικό, το ταβάνι έχει βαφτεί ώστε να ταιριάζει με τους τοίχους που μοιάζουν με κρούστα. Δείτε τις εικόνες:

 

View this post on Instagram

 

Δείτε επίσης:
Θα αγόραζες μια τσάντα φτιαγμένη από μήλα και μάνγκο;

Αεροπορική εταιρεία ετοιμάζει αλυσίδα εστιατορίων με φαγητό αεροπλάνου

Ανακαλύψαμε wine bar που σερβίρει αποκλειστικά πορτοκαλί κρασί!