Παρά τις άσχημες μέρες, που βιώνουμε εξαιτίας κορωνοϊού υπάρχουν άνθρωποι, που προσπαθούν να φτιάξουν την καθημερινότητά τους όσο πιο όμορφη γίνεται και εμπένονται μαγειρικά, όπως για παράδειγμα ένα μπέργκερ σε σχήμα κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα εστιατόριο στο Ανόι, πριν το γενικό lock down στο Βιετνάμ προσέφερε μπέργκερ σε σχήμα κορωνοϊού. Ο  Hoang Tung, ιδιοκτήτης του εν λόγω καταστήματος, που προσέφερε το «κορωνομπέργκερ» είχε δηλώσει σχετικά πως έδινε κάτι στους πελάτες του, που μπορεί να τους ανεβάσει τη διάθεση. Ουσιαστικά, αυτό που έχει κάνει για να δημιουργήσει αυτό το μπέργκερ είναι να κάνει το ψωμάκι ελαφρώς πράσινο και να τα φτιάξει «κέρατα» σαν κορώνα,αυτά που έχει και ο SARS-CoV-2.

«Ξεκίνησε ως αστείο. Σκεφτήκαμε ότι αν τρώμε κάτι που θυμίζει κορωνοϊό, τότε, ίσως, δεν θα φοβόμαστε την πανδημία τόσο πολύ», λέει ο Tung. «Ο κορωνοϊός είναι ένας πολύ επικίνδυνος ιός και τρώγοντας αυτό το μπέργκερ είναι λες και ήδη τον έχουμε νικήσει», είχε σχολίασει ένας από τους πελάτες του καταστήματος. Εσείς; Θα αγοράζετε ένα τέτοιο μπέργκερ, που κατά τα άλλα δε διαφέρει η γεύση του είναι το ίδιο νόστιμη με ενός κλασικου;

Διαβάστε ακόμη:
Κορωνοϊός: Αρτοποιός φτιάχνει κέικ σε σχήμα…ρολού χαρτιού τουαλέτας

Oι Ιταλοί έφτιαξαν τούρτα παγωτό σε σχήμα κορωνοϊού!

Ζαχαροπλαστείο στη Λυκόβρυση φτιάχνει πασχαλινά λαγουδάκια με… μάσκες και γάντια!