Τα πιο αστεία και πρωτότυπα ονόματα έχει δώσει στα τυριά της μία αλυσίδα supermarket στις ΗΠΑ, κάνοντας μιξάρισμα των συστατικών και των ονομάτων τους με γνωστά τραγούδια από τη δεκαετία του ’80.

Wake Me Up Before You Goat Goat (από το Wake Me Up Before You Go-Go των Wham!), Sweet Cheddar of Mine (από το Sweet Child O’ Mine των Guns N’ Roses), Girls Just Wanna Have Fontina (από το Girls Just Wanna Have Fun της Σίντι Λόπερ), Pour Some Gouda on Me (από το Pour Some Sugar On Me των Def Leppard), Total Eclipse of the Havarti (από το Total Eclipse of the Heart της Μπόνι Τάιλερ) και Billie Goat (από το Billie Jean του Μάικλ Τζάκσον) είναι τα φευγάτα ονόματα αυτών των τυριών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALDI USA (@aldiusa) στις

Τα τυριά έχουν κυκλοφορήσει στην αλυσίδα supermarket Aldi στις ΗΠΑ, από τις αρχές Φεβρουαρίου, διατίθενται συσκευασμένα σε κομμάτι, που όπως μαθαίνουμε το καθένα κοστίζει μόλις $3,49.

Πέρα από ευφάνταστα ονόματα βέβαια, συνοδεύονται και από την ανάλογη συσκευασία με κατσικούλες και αγελαδίτσες «ντυμένες» σαν να είναι έτοιμες για ντίσκο! Δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα για πλατό τυριών για όποιον ετοιμάζει ένα θεματικό πάρτι με στυλ από τα ’80s, έτσι;

Photo credits: USA Today