Ανακαλύψαμε ένα κατάλυμα στο οποίο κάθε Millennial θα ήθελε να περάσει τις διακοπές τους και δεν είναι άλλο από ένα τεράστιο αβοκάντο!

Σωστά διαβάσατε, υπάρχει διαθέσιμο ένα αβοκάντο για να περάσεις μέσα τις διακοπές σου και μπορείς να το κλείσεις απλά μέσω του site εύρεσης ξενοδοχείων Booking.com. Και για να μην μπερδεύεσαι, δεν πρόκειται για ένα τεράστιο φρούτο, αλλά για ένα τροχόσπιτο σε σχήμα αβοκάντο, που ονομάζεται Avo-Condo.

Το Avo-Condo μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 άτομα. Από τις πρώτες φωτογραφίες του που δημοσιεύτηκαν και δυστυχώς μας το δείχνουν μόνο εξωτερικά, το τροχόσπιτο έχει στηθεί πάνω σε ένα χαλί από γρασίδι, περιβάλλεται από λευκό φράχτη και διαθέτει ένα στρώμα θαλάσσης -σε σχήμα αβοκάντο φυσικά- και δύο πολυθρόνες παραλίας για να κάνει κάποιος ηλιοθεραπεία ή απλά να κάθεται έξω, καθώς μέσα δεν πιστεύουμε ότι έχει και μεγάλη άνεση χώρου.

Το μόνο πρόβλημα που θα συναντήσεις αν θέλεις να μείνει στο Avo-Condo, είναι ότι βρίσκεται μακριά. Για την ακρίβεια, διατίθεται μόνο στο Σίδνεϊ, όπου βρίσκεται τοποθετημένο κάπου στο λιμάνι του, με θέα την Όπερα…