Προετοιμάσου γιατί ήρθε η ώρα να κάνεις την πιο σημαντική αίτηση για δουλειά της ζωής σου! Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ B&M της Μεγάλης Βρετανίας ψάχνει το πιο κατάλληλο άτομο για τη θέση του Ειδικού περί Κοτομπουκιών. Ναι καλά το φαντάζεσαι, σε πληρώνουν για να τρως κοτομπουκιές!

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα κριτήρια για να επιλεγείς για μια τέτοια θέση; Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης, ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να αγοράζει κατ’ επανάληψη κοτομπουκιές από τα McDonalds’s και να μην τις μοιράζεται, να πηγαίνει σε εκδηλώσεις και πάρτι απλά για το τζάμπα φαγητό και να μπορεί να καταλάβει την πραγματική σημασία των σάντουιτς με ψαροκροκέτες σε αυτήν τη ζωή.

KOTOMPOUKIES

Στην πραγματικότητα, η εταιρεία ψάχνει κάποιον να δοκιμάσει τη νέα της σειρά με φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα. Όποιος επιλεγεί τελικά για τη θέση θα λαμβάνει κουπόνι αξίας 25 λιρών κάθε μήνα για να το ξοδέψει σε φρέσκες και κατεψυγμένες τροφές της B&M. Μέσα στις υποχρεώσεις του βέβαια θα είναι να μοιράζεται τη γνώμη του με την εταιρεία προκειμένου να βελτιώσει τα προϊόντα της. Αυτό είναι όλο! Καμία προϋπηρεσία και κανένα βιογραφικό δεν είναι απαραίτητο!

Με τόση ανεργία στην Ελλάδα, όλες οι θέσεις εργασίας (ακόμη και αυτή) ακούγονται δελεαστικές!

info
http://jobs.bmstores.co.uk/vacancies/vacancy-details.aspx?vacancyid=4468