Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μπορείς να φας πατατάκια απευθείας από τη συσκευασία τους, χωρίς να λερώσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι με ψίχουλα και λάδι;

Μία εταιρεία στην Ιαπωνία βρήκε την τέλεια λύση, για να μπορούν οι πελάτες της να απολαμβάνουν άνετα τα αγαπημένα τους σνακ, χωρίς να χρειάζονται χαρτοπετσέτα. Η εταιρεία Koike-ya λάνσαρε ένα καινοτόμο σακουλάκι για πατατάκια, που έχει ένα μικρό άνοιγμα στο επάνω μέρος, για να μπορεί ο καταναλωτής να ρίχνει τα πατατάκια απευθείας στο στόμα του, χωρίς να χρειάζεται να τα πιάσει με τα χέρια του.

Μάλιστα, για όσους θέλουν να γλιτώσουν και το μάσημα, συστήνεται να θρυματίζουν τα πατατάκια μέσα στη σακούλα, για να τα καταπίνουν πιο γρήγορα. Ακραίο!

Το προϊόν φέρει τον ταιριαστό τίτλο «One Hand Chips», αφού όντως αρκεί ένα χέρι για να τα απολαύσει κάποιος και κυκλοφορούν σε τρεις γεύσεις: hot chilli, BBQ και αλατισμένα.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ιάπωνες αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να φάνε τα πατατάκια τους. Ποιος ξεχνάει το πλαστικό χέρι-γάντζο Potechi, που στόχο είχε να πιάνει κάποιος τα πατατάκια χωρίς να χρειάζεται να τα ακουμπήσει;