Σίγουρα το να πάει κανείς σούπερ μάρκετ και να αγοράσει αβγά είναι εξαιρετικά συνηθισμένο. Ωστόσο, αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση διαφέρει καθώς τα συγκεκριμένα αβγά από το σούπερ μάρκετ έγιναν…πάπιες.

Συγκεκριμένα, η 29χρονη Τσάρλι Λέλο αγόρασε αβγά πάπιας στο σουπερμάρκετ και τα έβαλε ένα μήνα σε εκκολαπτήριο, όπου και απέκτησε τρία μικρά παπάκια.

«Πήρα την ιδέα από ένα βίντεο που εμφανίστηκε στη ροή μου στο Facebook για κάποιον που εκκολάπτει αυγά ορτυκιού», είπε στο CNN.

«Αυτό ήταν το αρχικό μου σχέδιο, αλλά ενώ ήμουν στο σουπερμάρκετ, είδα τα αβγά πάπιας και σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν κι αυτά να λειτουργήσουν. Σκεφτόμασταν με τη μαμά μου να αγοράσουμε μερικές πάπιες λόγω καραντίνας ούτως ή άλλως».

Εκπρόσωποι του σούπερ μάρκετ, αλλά και της εταιρείας παρασκευής των αβγών μάλλον ήρθαν σε δύσκολη θέση από την όλη ιστορία, ωστόσο τονίζουν πως γονιμοποιημένα ή μη τα αβγά είναι απολύτως ασφαλή προς βρώση. Ανέφεραν ότι χωρίς επώαση, τα γονιμοποιημένα αβγά δεν μπορούν να διακριθούν από τα κανονικά όταν τρώγονται.

Διαβάστε ακόμη:
Εστιατόριο στο Βέλγιο ανοίγει ακολουθώντας τις «10 Corona εντολές»

Αυτές οι πίτες είναι τόσο εντυπωσιακές που λυπάσαι να τις φας

Croissant cereals, η νέα μίνι εμμονή στα social media