Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα γαστρονομικά παράδοξα μάς έρχονται από ασιατικό έδαφος. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν ο νέος πανικός των social media θέλει τα noodles να έρχονται στο τραπέζι… πετώντας κυριολεκτικά.

Η εντυπωσιακή τάση του «levitating food», δηλαδή του φαγητού που σερβίρεται με συγκεκριμένο τρόπο σε ειδικά πιάτα ώστε να φαίνεται σαν να αιωρείται, είναι ίσως ένα από τα επόμενα γαστρονομικά trends που σύντομα θα κατακλύζουν τα μενού εστιατορίων που ποντάρουν σε τέτοιου τύπου μέσα για να κάνουν την εμπειρία του δείπνου ξεχωριστή. Όταν δείτε τις παρακάτω δημοσιεύσεις χρηστών του Instagram, μάλλον θα συμφωνήσετε μαζί μας.

Στο ιαπωνέζικο «Hana» στην Σιγκαπούρη τα πιάτα με τα «αιωρούμενα» noodles είναι περιζήτητα. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για θέαμα που δεν το βλέπεις κάθε μέρα οπότε δίκαια οι Ασιάτες δημοσιεύουν ασταμάτητα στα social media όποτε τα δοκιμάζουν. Βέβαια, η εν λόγω τάση επεκτάθηκε πρόσφατα και εκτός Ασίας και «αιωρούμενα» noodles βρίσκουμε και στο «Neptunes Raw Bar» στην Αρτέσια της Καλιφόρνια. Λέτε σύντομα να δούμε κάτι παρόμοιο και σε εστιατόριο στην Ελλάδα;

🍜😊

A post shared by flairdanny (@flairdanny) on

noodles