Μπορεί να έχουμε πάθος με τα καλά παγωτά, αλλά εκτιμούμε πολύ και έναν ωραίο χώρο, που φτιάχνει τη διάθεση κάθε πελάτη και προσφέρεται και ως… ντεκόρ για τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε στα social media.

Καλό παράδειγμα αυτού το παγωτατζίδικο Milk Train στο Λονδίνο, που έχει γίνει διάσημο για τα απίστευτα παγωτά του που συνδυάζονται με μαλλί της γριάς. Και μπορεί αυτό από μόνο του να είναι τέλειο, με τους πελάτες του να μην χορταίνουν να τα απολαμβάνουν και να ανεβάζουν φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά χωνάκια στα social media, ωστόσο η επιχείρηση φαίνεται ότι θέλει να εντυπωσιάζει συνολικά τους πελάτες της.

Έτσι, πριν λίγο καιρό μετακόμισαν σε νέο χώρο, πάλι στην περιοχή του Covent Garden, που ξεχωρίζει και για το ντιζάιν του. Το σχεδιασμό του χώρου ανέλαβε η εταιρεία FormRoom, που δημιούργησε ένα εντυπωσιακό χώρο, με γνώμονα τη λατρεία των πελατών του Milk Train στο instagram -που ήταν άλλωστε και ο κινητήριος μοχλός εκτόξευσης της φήμης του καταστήματος.

Σε συνεργασία με το brand λοιπόν δημιούργησαν ένα κατάστημα που χαρακτηρίζεται ως σουρεαλιστικό, διαχρονικό και απόλυτα βρετανικό, όπως αναφέρει στο site της και η FormRoom. Τι σημαίνει αυτό; Ένας σχεδόν ολόλευκος χώρος, με μερικές παλ πινελιές, καθίσματα που θυμίζουν τρένο και άλλα διακοσμητικά στοιχεία που παραπέμπουν σε σταθμό τρένου, επιγραφές νέον και σύννεφα στο ταβάνι. Ονειρικό έτσι;

info
12-14 Tavistock Street, Covent Garden.