Μπορεί η διάσημη σειρά Breaking Bad να έχει ολοκληρωθεί από το 2013, ωστόσο η νέα ταινία στο «El Camino: A Breaking Bad Movie» στο Netflix έχει αναθερμάνει τη συζήτηση και το ενδιαφέρον των θαυμαστών και όπως φαίνεται, εμπνέει τους επιχειρηματίες και εκτός τηλεοπτικών καναλιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Breaking Bad Experience (@thebreakingbadexperience) στις

Στο Λος Άντζελες για παράδειγμα, πρόκειται να ανοίξει στις 17 Οκτωβρίου ένα pop-up bar restaurant με θέμα το Breaking Bad, που θα ονομάζεται «The Breaking Bad Experience». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, η είσοδος θα επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε όσους είναι άνω των 18 ετών, ενώ από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram βλέπουμε ότι έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά στοιχεία της σειράς, όπως το περίφημο τροχόσπιτο – εργαστήριο μεθαμφεταμίνης καθώς και το στυλ του φανταστικού fast food της σειράς, Los Pollos Hermanos.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Breaking Bad Experience (@thebreakingbadexperience) στις

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν έστω και για λίγο στο σκηνικό της αγαπημένης τους σειράς θα πρέπει να κάνουν κράτηση μέσω του site που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το pop-up εστιατόριο, με το εισιτήριο εισόδου να είναι στα $30 το άτομο. Στην τιμή αυτή εκτός από την είσοδο περιλαμβάνεται και ένα ποτό.