Όπως φαίνεται η τάση του unicorn δεν είναι έτοιμη ακόμη να εγκαταλείψει τα social media feed μας και έτσι τα ινσταγραμικά cafe συνεχίζουν να πλουτίζουν. Εάν λατρεύεις και εσύ την εν λόγω τάση, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείς με τις φωτογραφίες των πιάτων στο Unicorn-Magical Dessert Bar του Τέξας.

Εκατοντάδες άτομα στήνονται στην ουρά έξω από το κατάστημα προκειμένου να γευτούν τις δημιουργίες του και να πάρουν έστω και λίγη από τη μαγεία. Στο μενού του βρίσκουμε τούρτες, cake pops, macaroons, παγωτά, αλλά και λαχταριστά ροφήματα με το πιο δημοφιλές να είναι η ροζ ζεστή σοκολάτα. Οι φανατικοί γλυκατζίδες θα χαρούν να μάθουν πως θα υπάρχει και συντριβάνι σοκολάτας στο κατάστημα! To best seller του καταλόγου είναι όμως το milkshake βανίλιας, το οποίο είναι «διακοσμημένο» με ένα κομμάτι rainbow τούρτας έξι στρώσεων, ένα χωνάκι παγωτό που θυμίζει κέρατο μονόκερου και χαριτωμένα μπισκοτάκια σε διάφορα σχήματα.

Μόλις περάσεις την τεράστια ουρά και μπεις μέσα, θα μαγευτείς από το ντεκόρ που αντλεί έμπνευση από διάφορα μυθικά πλάσματα στην πιο χαριτωμένη μορφή τους. Μονόκεροι, αστραφτερά λουλούδια και ονειρικά ψεύτικα συννεφάκια σε βάζουν κατευθείαν σε… magical mood! Τι λέτε, να κλείσουμε εισιτήρια;