Οι fans της διάσημης αμερικάνικης σειράς «Οικογένεια Γκίλμορ» (Gilmore Girls), που είχαμε δει να προβάλλεται και στην ελληνική τηλεόραση, μπορούν τώρα να απολαύσουν το γεύμα τους στο σπίτι της Λόρελαϊ.

Η σειρά υπήρξε μία από τις πιο διάσημες της προηγούμενης δεκαετίας, που προβαλλόταν από το 2000 έως το 2007, ενώ πριν τρία χρόνια επέστρεψε με ένα νέο κύκλο, αυτή τη φορά στο Netflix. Φαίνεται όμως ότι οι θαυμαστές της ακόμη δεν έχουν χορτάσει τις περιπέτειες των γυναικών της οικογένειας και γι αυτό η Warner Brothers Studios στην Καλιφόρνια τους ετοιμάζει μία ξεχωριστή έκπληξη για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ειδικότερα, η φανταστική πόλη Σταρς Χόλοου, όπου υποτίθεται ότι ζούσαν η Λόρελαϊ Γκίλμορ με την κόρη της Ρόρι θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου. Όλο αυτό το διάστημα θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις, στους δρόμους και στα «μαγαζιά» της πόλης, όπως το περίφημο diner του Λουκ. Αποκορύφωμα των επισκέψεων όμως, θεωρείται η δυνατότητα να απολαύσει κάποιος ένα εορταστικό γεύμα έξω από το σπίτι της Λόρελαϊ, με το μενού να περιλαμβάνει φυσικά και τα αγαπημένα των κοριτσιών Γκίλμορε ή αλλιώς πίτσα, pop-tarts και ατελείωτες κούπες καφέ.

Στο site της Warner Brothers Studios δεν δίνονται ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το μενού, ωστόσο δίνεται η δυνατότητα να αγοράσει κάποιος το εισιτήριο του για τις ξεναγήσεις. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ $57 και $69.

info
www.wbstudiotour.com/news/gilmore-girls-holiday/