Η Slywia Tabor είχε ορκιστεί πως δεν θα έτρωγε ποτέ ξανά κρέας, καθώς ήταν χορτοφάγος για χρόνια. Όλα άλλαξαν όμως αναπάντεχα, ύστερα από το τσίμπημα μιας αράχνης.

Όλα ξεκίνησαν δύο χρόνια πριν όταν η νεαρή κοπέλα πήγε διακοπές σε κάμπνγκ με την παρέα της. Καθώς βρίσκονταν διαρκώς έξω στη φύση, τα τσιμπήματα από έντομα ήταν συχνά. Ένα όμως συγκεκριμένο έμελλε να τής αλλάξει τη ζωή! Η 32χρονη τσιμπήθηκε από μία αράχνη στον αστράγαλο και ενώ στην αρχή πίστευε πως δεν είναι κάτι σοβαρό, στη συνέχεια αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς το πόδι της είχε πρηστεί αισθητά. «Το σπυράκι έγινε ολόκληρο καρούμπαλο κι έδειχνε αρκετά μολυσμένο. Έγινε στο μέγεθος του χεριού μου!», λέει η κοπέλα.

Στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε με μία σπάνια βακτηριακή μόλυνση που προσβάλει το δέρμα, τους μυς, αλλά και τα ανθρώπινα όργανα (necrotising fasciitis). Η Slywia χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο σχεδόν τριών ωρών και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να σταματήσει η μόλυνση να εξαπλώνεται στο σώμα της. Η μόλυνση όμως είχε ήδη επηρεάσει το στομάχι της. «Τίποτε δεν μπορούσε να μείνει στο στομάχι μου. Έπαιρνα τόσα αντιβιοτικά, που σκότωσαν ακόμα και τα καλά βακτήρια που είχα. Αισθανόμουν άσχημα με ό,τι κι αν έτρωγα και ήταν η χειρότερη στιγμή από τη στιγμή που άρχισα να είμαι vegan», λέει. «Το μόνο που δεν με επηρεάζει είναι το κρέας! Όσο περισσότερο κρέας καταναλώνω τόσο καταλαβαίνω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να απορροφά θρεπτικές ουσίες ο οργανισμός μου.Τώρα πια είμαι πιο υγιής, όταν ήμουν vegan δεν ήμουν», εξηγεί.