Όπως φαίνεται δεν ψάχνουν μόνο οι πελάτες τις κριτικές των εστιατορίων online, πριν κάνουν μία κράτηση. Κάποια εστιατόρια περνάνε από έλεγχο και τους πελάτες τους, για να βεβαιωθούν ότι ταιριάζουν στο προφίλ της επιχείρησης τους!

Την αποκάλυψη για τη συγκεκριμένη πρακτική στο Νεοϋορκέζικο εστιατόριο «Fleming by Le Bilboquet», έκαναν στη New York Post μέλη του προσωπικού του εστιατορίου, που δήλωσαν συγκεκριμένα ότι ψάχνουν στο Google οποιονδήποτε επιθυμεί να κάνει κράτηση και το όνομα του δεν είναι αναγνωρίσιμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fleming by Le Bilboquet (@flemingnewyork) στις

Στόχος τους, όπως ανέφεραν, είναι να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για πλούσια και διάσημα άτομα. «Θέλουμε να κρατήσουμε το εστιατόρια μόνο για εκλεκτά άτομα», δήλωσε ένας σερβιτόρος στη New York Post, προσθέτοντας ότι στο εστιατόριο τους πηγαίνουν για φαγητό, μεταξύ άλλων, η κόρη του Αμερικανού Προέδρου Ivanka Trump, ο Robert De Niro και ο Paul McCartney.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fleming by Le Bilboquet (@flemingnewyork) στις

Εκπρόσωπος του εστιατορίου που μίλησε επίσης στη New York Post, αν και επιβεβαίωσε ότι ψάχνουν στο Google ποιοι είναι αυτοί που έχουν ζητήσει τραπέζι, τόνισε ότι δεν γίνονται δεκτές κρατήσεις μόνο από πλούσιους και διάσημους. Μάλιστα, είπε ότι όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, το έχει επινοήσει και δεν ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία του εστιατορίου. Αλήθεια ή ψέμα, γεγονός είναι ότι μοιάζει κάπως τραβηγμένο να περνούν από έλεγχο κάθε πελάτη.