Η χρήση αποσμητικού είναι ένδειξη πολιτισμού και σεβασμού των συνανθρώπων μας. Και ενώ οι περισσότερες εταιρείες καλλυντικών επιλέγουν αρώματα δροσιστικά για τα αποσμητικά τους, μία εταιρεία έχει πιο yummy προτάσεις.

Το brand Native, που έχει στη γκάμα του αποσμητικά με ιδιαίτερα αρώματα, πρωτοτυπεί για μία ακόμη φορά λανσάροντας αποσμητικά για άνδρες, με άρωμα μπέικον και μπέρμπον. Αν το ταίρι σου είναι foodie και αν και εσύ δεν έχεις πρόβλημα να μυρίζει σαν τραγανό μπέικον κάθε φορά που σε αγκαλιάζει, αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις.

Για όσους αγαπούν και το BBQ πάλι, έχουν μία ακόμη πρόταση που συμπληρώνει το σετ και δεν είναι άλλο από τον άνθρακα που τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει κάνει τα μαύρα φαγητά τάση. Ελπίζουμε βέβαια το συγκεκριμένο αποσμητικό να έχει απλά άρωμα κάρβουνο και να μην χαρίζει και ανάλογο μαύρο χρώμα στις μασχάλες!

Σημειώνεται ότι κάθε αποσμητικό κοστίζει περίπου 12 δολάρια, ενώ κάποια στιγμή είχαν κυκλοφορήσει και τα τρία σε πακέτο δώρου, στην τιμή των 30 δολαρίων.