Είναι απίστευτα λαμπερές, σαν φτιαγμένες από γυαλί και πολύ λαχταριστές, αν και την ίδια στιγμή σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι προτιμάς να τις θαυμάσεις παρά να τις δοκιμάσεις, γιατί ποιος θέλει να καταστρέψει ένα αριστούργημα; Είναι οι τούρτες τις Olga Noskova από τη Ρωσία, που τρελαίνουν το Instagram!

olga4

olga6

Η δημιουργός τους, με πτυχίο στα οικονομικά και μεγάλη αγάπη για τη ζαχαροπλαστική, έχει βάλει σκοπό να μαγέψει όλο τον κόσμο με τις τούρτες της και αν κρίνουμε από τις χιλιάδες καρδούλες που μαζεύει κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram, το έχει ήδη καταφέρει.

olga9

Από τον Μάρτιο του 2015, λοιπόν, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη ζαχαροπλαστική και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά κομψοτεχνήματα από ζάχαρη και αλεύρι.

olga3

Όπως αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη ματιά που τους ρίχνεις, αυτό που κάνει τις περισσότερες τούρτες να ξεχωρίζουν είναι η απίστευτα γυαλιστερή επιφάνεια τους. Μάλιστα, μπορείς να δεις ακόμη και την αντανάκλαση σου πάνω τους!

olga1

Όχι ότι και οι υπόλοιπες τούρτες της Olga πάνε πίσω, μιας και κάθε δημιουργία της φανερώνει άριστη τεχνική και προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ακόμη και το εσωτερικό τους είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, με χρωματιστές στρώσεις και διαφορετικές υφές να κλέβουν τις εντυπώσεις.