Έχουμε συνηθίσει τις τούρτες με χαρούμενα, ρομαντικά ή έστω χιουμοριστικά μοτίβα. Τίποτα δεν μας προετοίμαζε ότι εκεί έξω υπάρχουν τούρτες που δεν αντέχουμε καν να τις κοιτάμε, πόσο μάλλον να τις δοκιμάσουμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabel de Vetten (@conjurers_kitchen) στις

Το βρετανικό ζαχαροπλαστείο Conjurer’s Kitchen δημιουργεί τις πιο περίεργες τούρτες που είδαμε τελευταία, με μοτίβα που θυμίζουν μάθημα ανατομίας σε ιατρική σχολή. Ανθρώπινα κρανία χωρίς δέρμα, χειρουργικά τραπέζια με ανοιγμένα σώματα ή κορμιά σε κατάσταση αποσύνθεσης, είναι μερικά μόνο από τα εκκεντρικά σχέδια που ετοιμάζουν και ναι, είναι όλα τους απολύτως βρώσιμες τούρτες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabel de Vetten (@conjurers_kitchen) στις

Δημιουργός τους η Annabel de Vetten, που αφού σπούδασε γλυπτική αποφάσισε ότι η ζαχαροπλαστική ήταν το στοιχεία της και έτσι, άνοιξε το δικό της κατάστημα με τούρτες που αν ξεπεράσεις το αρχικό σοκ, δεν μπορείς να μη θαυμάσεις την άψογη εκτέλεση τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Στην πλούσια γκάμα της βρίσκουμε και άλλα σχέδια τούρτας, με ζώα, χρηστικά αντικείμενα και θέματα από ταινίες, τα πιο εντυπωσιακά όλων όμως είναι σίγουρα όσα έχουν να κάνουν με το ανθρώπινο σώμα.

Οι τούρτες του Conjurer’s Kitchen προορίζονται για γάμους (ναι, βρήκαμε μαύρη τούρτα με θέμα από τα Star Wars), γενέθλια και πάρτι, όπου αναμφίβολα κλέβουν την παράσταση.