Η κρεμ μπρουλέ είναι ένα από εκείνα τα επιδόρπια που συνήθως τρώμε μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, σε ένα ακριβό εστιατόριο για παράδειγμα. To ζαχαροπλαστείο Millet Crepe όμως στο Λος Άντζελες αποφάσισε να λανσάρει την street food εκδοχή του συγκεκριμένου γλυκού και περιττό να πούμε ότι έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by milletcrepe (@milletcrepe) on

Το Crème Brûlée Cone αποτελείται από έναν κώνο φτιαγμένο από λεπτή, απολαυστική κρέμα, η οποία γεμίζεται με κρέμ μπρουλέ και γαρνίρεται με καψαλισμένη ζάχαρη. Οι πιο λιχούδηδες μπορούν, αν θέλουν, να προσθέσουν στον κώνο τους σάλτσα σοκολάτας, πραλίνα φουντουκιού, φράουλες ή ακόμη και παγωτό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by milletcrepe (@milletcrepe) on

Στον κατάλογο του καταστήματος βρίσκουμε επίσης και κλασικές γλυκές κρέπες με βούτυρο και κανέλα, σπιτική λεμονάδα με φράουλες, αλλά και σοκολάτες και μακαρόν. Γιάμ!