Είναι εκείνα τα βράδια του φθινοπώρου που αντιμετωπίζουμε μερικά από τα πιο “σημαντικά” διλήμματα της ζωής μας: Να κλείσουμε τη μέρα με ένα ποτήρι εκλεκτό κρασί ή μια κούπα μοσχομυριστή σοκολάτα; Ιδού η απορία! Ευτυχώς πλέον μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια, ξέροντας ότι έχουμε κάνει τη σωστή επιλογή, χάρη στο νέο κρασί της βρετανικής εταιρείας Rubis, το οποίο συνδυάζει και τα δύο.

Πρόκειται για τον απόλυτο γάμο ισπανικού κόκκινου κρασιού από σταφύλια Τεμπρανίγιο και “βελούδινης, απαλής μαύρης σοκολάτας”, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα της εταιρείας. Με την πρώτη γουλιά μάλιστα μπορεί να διακρίνει κανείς και μια ελαφριά γεύση από κεράσια, κόκκινα φρούτα και αποξηραμένα σύκα. Το επιδόρπιο αυτό κρασί μπορεί να σερβιριστεί παγωμένο ή ακόμη και σε θερμοκρασία δωματίου, αναλόγως με τις προτιμήσεις σου. Εάν μάλιστα έχεις όρεξη για κάτι ακόμα περισσότερο γκουρμέ εκείνο το βράδυ, μπορείς να το περιχύσεις πάνω από παγωτό ή να το συνοδεύσεις με μια μπάρα σοκολάτας με τουλάχιστον 80% περιεκτικότητα σε κακάο.

Δεν ξέρουμε για εσένα, πάντως εμάς μάς τρέχουν ήδη τα σάλια. Επειδή βέβαια δεν έχουμε την υπομονή να περιμένουμε να έρθει το κρασί αεροπορικώς από τη Μεγάλη Βρετανία, λέμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι μια ζεστή σοκολάτα με κρασί. Δες ΕΔΩ την πανεύκολη συνταγή.

Δείτε ακόμα:
Κυκλοφόρησε καφές εμποτισμένος με κρασί!