Όλοι έχουμε δει σε αμερικάνικες ταινίες και σειρές το αγαπημένο γλυκό τοστ των ΗΠΑ, με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα. Δεν ξέραμε όμως ότι υπάρχει και αλμυρή εκδοχή και μάλιστα, είναι τόσο περίεργη που δύσκολα φανταζόμαστε κάποιον να το δοκιμάζει, πόσο μάλλον να το απολαμβάνει.

Θυμάστε το τοστ με φυστικοβούτυρο και αγγουράκι τουρσί, που είχε προκαλέσει πανικό στα social media πριν λίγους μήνες; Καιρός να πάμε τους περίεργους συνδυασμούς ένα βήμα παραπέρα, υποδεχόμενοι το τοστ με φυστικοβούτυρο και μαγιονέζα!

Σωστά διαβάσατε, στις ΗΠΑ συνδυάζουν φυστικοβούτυρο με μαγιονέζα και τους αρέσει και πολύ! Μάλιστα, δεν είναι κανένα καινούριο food trend, αλλά μία συνταγή που ξεκίνησε την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης στις ΗΠΑ, ως λύση ανάγκης καθώς αυτά ήταν τα μόνα τρόφιμα που είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν κάποιοι. Βέβαια, μάλλον στη συνέχεια το συνήθισαν ή τους άρεσε πολύ, γιατί δεν έχουν σταματήσει να το φτιάχνουν εδώ και περίπου 70 χρόνια.

Το αμφιλεγόμενο αυτό τοστ επανήλθε στη δημοσιότητα πρόσφατα, αφότου το αμερικάνικο site Now This (https://nowthisnews.com/), ανέβασε ένα βίντεο με την ιστορία του τοστ, αναφέροντας μάλιστα ότι κάποτε ήταν τόσο διάσημο όσο και η γλυκιά εκδοχή με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα. Ωστόσο δεν είδαν όλοι με καλό μάτι αυτόν τον ιδιαίτερο συνδυασμό (και εμείς μη νομίζετε, είμαστε ακόμη διστακτικοί), με τους χρήστες του twitter να σχολιάζουν μεταξύ άλλων ότι είναι αηδιαστικό, εφιάλτης και ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα! Εσάς αλήθεια, ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το τοστ;