Ο ζαχαροπλάστης Dominique Ansel, «πατέρας» του διάσημου cronut και δημιουργός εκπληκτικών γλυκισμάτων, όπως το εντυπωσιακό afternoon tea που θυμίζει κήπο που ανθίζει, έφτιαξε νέα ανατρεπτικά γλυκά για το κατάστημα της Νέας Υόρκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dominiqueansel (@dominiqueansel) στις

Το Νεοϋορκέζικο Dominique Ansel Bakery συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια λειτουργίας και ο δημιουργός του το γιορτάζει φτιάχνοντας γλυκά με έμπνευση από κλασικές αμερικάνικες street food επιλογές, όπως hot dog, bagels και καφέ στο χέρι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dominiqueansel (@dominiqueansel) στις

Όσοι περάσουν από το κατάστημα του λοιπόν, θα δοκιμάσουν ένα απολύτως γλυκό hot dog, με το λουκάνικο να είναι raspberry cremeux βουτηγμένο σε σοκολάτα κουβερτούρα με γεύση φράουλα, ψωμάκι από σαβουαγιάρ με σιρόπι καρύδας και για συνοδευτικά, ιδιαίτερη «μουστάρδα» από φρούτο του πάθους και αντί για ξινολάχανο, τριμμένη καρύδα.

Δίπλα του, ένα bagel – πάβλοβα με καρύδα (φαίνεται ότι έχει μεγάλη αδυναμία σε αυτό το υλικό), μους τυριού και μαρμελάδα βύσσινο, αλλά και ένα απίθανο μπλε ποτηράκι για καφέ στο χέρι, που στην πραγματικότητα είναι τιραμισού με μπισκότα αμυγδάλου βουτηγμένα σε εσπρέσο και amaretto, γκανάζ από μασκαρπόνε και μους μαύρης σοκολάτας. Καλύτερα δεν γίνεται!

Δείτε επίσης:
Κορωνοϊός: Pastry chef δημιουργεί πασχαλινά σοκολατένια αβγά εμπνευσμένα από τον ιό

Προσοχή! Αυτό το κουτί αναψυκτικού δεν είναι αυτό που νομίζεις

Ειδική έκδοση μπισκότων Oreο έφτασε να πωλείται 50.000 δολάρια στο ebay!