Το καλοκαίρι ξεκίνησε και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Οι fashion bloggers και Instagram influencers έχουν οργιάσει στις αρχικές μας σελίδες, ανεβάζοντας αδιαλείπτως φωτογραφίες σε πισινές και παραλίες, προμοτάροντας μαγιό και γεμίζοντάς μας τύψεις για τους κοιλιακούς που δεν έχουμε. Κόντρα λοιπόν σε όλους και σε όλα, εμείς φέτος αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας για το φαγητό, φορώντας μαγιό με τα αγαπημένα μας πιάτα.

Το Beloved Shirts έχει γίνει το αγαπημένο μας online κατάστημα, καθώς εκεί βρήκαμε τα πιο ευφάνταστα ανδρικά και γυναικεία μαγιό για να λανσάρουμε τη δική μας μόδα στις παραλίες: Μαγιό με αβοκάντο, ramen noodles, τηγανητές πατάτες, παγωτά και πίτσα είναι μόνο μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε.

To Beloved Shirts γνώρισε ιδιαίτερα μεγάλη αναγνωρισιμότητα το 2017 με το γυναικείο ολόσωμο μαγιό με τυπωμένο ένα τριχωτό και αγύμναστο ανδρικό σώμα. Bloggers και youtubers παγκοσμίως το βρήκαν αποκρουστικό και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό, κάνοντάς το viral, ενώ δεν ήταν λίγες εκείνες που το επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους στην παραλία ως αντίσταση στα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλονται από τα ΜΜΕ και τη σεξουαλικοποιήση του γυναικείου σώματος.

Σε άλλα νόστιμα νέα, πάντως, μην ανησυχείς εάν πήγες ήδη διακοπές και έχασες την ευκαιρία να φορέσεις το μαγιό σου με τις τηγανητές πατάτες. Στο site μπορείς να βρεις φούτερ, κολάν και άλλα ρούχα με αντίστοιχες στάμπες, αλλά και αξεσουάρ, όπως μαρουλο-ομπρέλες και θήκες κινητών με κοτομπουκιές.

info
www.belovedshirts.com

Συνδύασε το νέο σου look με ένα από τα απολαυστικά στρώματα θαλάσσης που θα βρεις ΕΔΩ.