Θυμάστε τις vegan καπνιστές μπριζόλες καρπουζιού που ανακαλύψαμε πέρυσι στη Νέα Υόρκη; Φέτος η συνταγή εξελίσσεται και μετατρέπεται στα πιο απίθανα σάντουιτς.

Το νεοϋορκέζικο εστιατόριο Harry & Ida’s παίρνει τις μεγάλες, καπνιστές φέτες καρπουζιού, που πραγματικά στην όψη θυμίζουν κανονικές μπριζόλες από κρέας και μαζί τους φτιάχνει katsu sando -το διάσημο ιαπωνικό σάντουιτς που παραδοσιακά μέσα του έχει ένα παναρισμένο φιλέτο κρέατος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry & Ida’s (@harryandidas) στις

Και για να μην παρεκκλίνουν πολύ από την παραδοσιακή συνταγή, μπορεί το κρέας να το αντικαθιστούν με καρπούζι, αλλά το πανάρισμα σε αβγό και πάνκο (ιαπωνική γαλέτα) δεν το παραλείπουν. Το παναρισμένο καρπούζι στη συνέχεια τηγανίζεται και γίνεται τραγανό εξωτερικά και ζουμερό εσωτερικά και στη συνέχεια φτιάχνουν σάντουιτς με ψωμί του τοστ και σάλτσα tonkatsu. Το όνομα αυτού Wagyumelon, από το μοσχάρι wagyu και το watermelon (καρπούζι στα αγγλικά) και η τιμή του είναι $10.

Μπορεί να μην πρόκειται πια για καθαρά vegan πρόταση, μιας και στο πανάρισμα χρησιμοποιούν αβγό, ωστόσο το αποτέλεσμα μοιάζει πραγματικά λαχταριστό.