Είμαστε από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της αμερικανικής σειράς «Friends» -τα γνωστά Φιλαράκια που ίσως έχουν σπάσει ρεκόρ επαναλήψεων στην ελληνική τηλεόραση. Φέτος που συμπληρώνουν 25 χρόνια από την πρώτη προβολή τους, βρίσκουμε τρόπους να το γιορτάσουμε.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς περνούσαν τον περισσότερο χρόνο σχεδόν κάθε επεισοδίου μέσα στο café Central Perk, με μία τεράστια κούπα καφέ στο χέρι. Τι καλύτερο λοιπόν για να τους τιμήσουμε, από ένα καφεδάκι, με την επωνυμία μάλιστα του αγαπημένου τους café.

Η αμερικανική αλυσίδα café «The Coffee Bean & Tea Leaf» λάνσαρε πρόσφατα μία νέα συσκευασία καφέ, που ονομάζεται Central Perk, προς τιμήν της 25ης επετείου της σειράς. Οι καφέδες δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη Warner Bros. -πιο επίσημα δεν γίνεται- και διατίθεται σε καταστήματα στην Αμερική αλλά και online, προς $9.95 το πακέτο των 340 γραμμαρίων.

Για να τον απολαύσει κάποιος πραγματικά, θα πρέπει να τον σερβίρει σε μεγάλη κούπα ή ακόμη καλύτερα σε μία κούπα εμπνευσμένη από τη σειρά, όπως η περίεργη κούπα – γαλοπούλα.