Την πιο απίστευτη φωτογραφία κατάφερε να βγάλει μία Αμερικανίδα, που πήγαινε για το επόμενο #foodporn στα social media της αλλά κατέληξε με μία viral εικόνα ενός «κλέφτη» γλάρου.

Για να καταλάβετε, η 34χρονη καθηγήτρια Alicia Jessop του Πανεπιστημίου Πέπερνταϊν στην Καλιφόρνια που πραγματοποιούσε ένα roadtrip, αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία από το σάντουιτς αστακού που είχε μόλις αγοράσει. Βρήκε λοιπόν το ιδανικό σημείο με φόντο τη θάλασσα και ένα φάρο, άπλωσε το ένα χέρι που κρατούσε το σάντουιτς και ήταν έτοιμη να τραβήξει τη φωτογραφία με το άλλο χέρι και τότε έγινε το απίστευτο -ξαφνικά στο κάδρο εισέβαλε ένας πεινασμένος γλάρος για να της κλέψει το σάντουιτς.

Η ίδια όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τον εισβολέα, αλλά κατάφερε να τραβήξει τη φωτογραφία του γλάρου και στη συνέχεια την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Σοκαρισμένη ακόμη από αυτό που είχε μόλις συμβεί, επέστρεψε στο εστιατόριο από όπου είχε πάρει το σάντουιτς της, για να πάρει ένα δεύτερο (δεν θα έμενε και νηστική), το οποίο φρόντισε να φωτογραφίσει αλλά και να απολαύσει σε άλλο σημείο, μακριά από ιπτάμενους «κλέφτες».

Η αντίδραση του κόσμου όμως φάνηκε να την εντυπωσιάζει περισσότερο και από το photobombing του γλάρου, μιας και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε viral και συγκέντρωσε χιλιάδες likes. Από εκείνη τη στιγμή πολλοί είναι εκείνοι που έχουν γράψει την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία της ή την έχουν προσεγγίσει για λίγες δηλώσεις. Η ίδια σημειώνει ότι στην αρχή αισθάνθηκε κάποια ντροπή γιατί ένιωσε ότι γίνεται ένα από εκείνα τα άτομα που κάνουν τα πάντα για μία viral φωτογραφία στα social media, ωστόσο μετά σκέφτηκε ότι αν έτσι κατάφερε να χαρίσει έστω και λίγο γέλιο σε κάποιους ανθρώπους δεν είναι και τόσο τραγικό που έγινε γνωστή ως αυτή που της έκλεψε το σάντουιτς ένας γλάρος.