Το κομπούχα δεν είναι άλλο από ένας ζυμομύκητας, που αναπτύσσεται σε διάλυμα μαύρου ή πράσινου τσαγιού και ζάχαρης και έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα ροφήματα, χάρη στις ευεργατικές του ιδιότητες. Θα φανταζόσασταν όμως ποτέ να γίνεται και γρανίτα;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Better Pop (@thebetterpop.co) στις

Η Ruby Schecter, δημιουργός του αμερικάνικου brand «The Better Pop», που βρίσκεται πίσω από τις ιδιαίτερες αυτές γρανίτες, έβλεπε για χρόνια τη μητέρα της να ταλαιπωρείται από διαταραχές στην πέψη. Και μιας και ήδη έπαιρνε πολλά χάπια για να τη βοηθήσουν, άρχισε να αναρωτιέται αν μπορούσε να της προσφέρει μία πιο φυσική και ταυτόχρονα απολαυστική λύση. Στράφηκε λοιπόν στο ρόφημα κομπούχα που βοηθά την πέψη. Στη μαμά της όμως, αυτό το τσάι δεν άρεσε και έτσι, βρήκε λύση στις αγαπημένες της γρανίτες. Και κάπως έτσι, όχι απλά βοήθησε τη μαμά της, αλλά δημιούργησε και μία νέα επιχείρηση με μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Better Pop (@thebetterpop.co) στις

Οι γρανίτες της The Better Pop παράγονται με πουρέ φρέσκων φρούτων και κομπούχα και στη συνέχεια μπαίνουν σε ειδικά καλούπια, που θυμίζουν κυψέλες μέλισσας, τους βάζει και από ένα ξυλάκι παγωτού, τις παγώνει και έτοιμες! Μάλιστα, το σχήμα που δίνει δεν είναι τυχαίο, καθώς επιτρέπει να κόψει κάποιος τη γρανίτα του εύκολα σε μικρά κομμάτια είτε για να την προσφέρει είτε για να την απολαύσει ευκολότερα σε μικρές δόσεις. Η Ruby Schecter υποστηρίζει επιπλέον, ότι ακριβώς αυτό το σχήμα που κόβεται πιο εύκολα σε μικρά κομμάτια είναι ιδανικό και για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια, καθώς αποφεύγουν τον πόνο.

Όσο για τις γεύσεις, κυκλοφορεί μεταξύ άλλων σε φράουλα, blueberry, μάνγκο, κεράσι, αλλά καιμήλο-κανέλα ή pina colada με ανανά και καρύδα.