Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα και ότι τα εστιατορικά concepts δεν μπορούν να σε σοκάρουν πια, εμφανίζεται ένα εστιατόριο όπου οι σερβιτόροι ταΐζουν τους πελάτες στο στόμα και μένεις με το στόμα ανοιχτό.

Σύμφωνα με το Insider, πρόκειται να ανοίξει στο Λονδίνο ένα νέο εστιατόριο που ακολουθεί τη λογική no-hand (χωρίς χέρια) και στο οποίο, οι σερβιτόροι θα ταΐζουν τους πελάτες ώστε εκείνοι να μη σηκώνουν ούτε το δαχτυλάκι τους. Ακόμη και το ποτό τους θα προσφέρετε με τον ίδιο τρόπο.

Πρόκειται για το pop-up εστιατόριο με το πολύ εύστοχο όνομα «Hands Off!», το οποίο ανοίγει στο Λονδίνο στις 11 Ιουνίου και θα λειτουργήσει για μόλις 4 ημέρες. Στο μενού του θα περιλαμβάνονται πιάτα από την ιαπωνική κουζίνα, άρα οι σερβιτόροι θα χρησιμοποιούν chopsticks για να ταΐσουν τους πελάτες. Όσο για την τιμή του, όσοι θέλουν να δειπνήσουν εκεί δεν έχουν παρά να αγοράσουν ένα εισιτήριο αξίας £20.

Και μπορεί το συγκεκριμένο εστιατόριο να ικανοποιεί την ανάγκη του κοινού να τεμπελιάσει στον υπέρτατο βαθμό, ωστόσο στόχος του είναι να συγκεντρώσει και έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Mary’s Meal, που παρέχει σχολικά γεύματα σε άπορα παιδιά.